Povinné testování zaměstnanců na pracovištích

“Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.”

S čím Vám ale můžeme pomoci? S přehledem o testování zaměstnanců – tuto novou funkci nyní naleznete v docházkovém systému SYSDO.

Máte třetinu firmy na homeoffice, polovina dochází do firmy a ta poslední část čerpá dovolenou? Právě v těchto případech Vám pomůže nová funkce „Testování“. Zajistí přehled o tom, kdo ve Vaší firmě již testováním prošel, koho čeká a jestli je pozitivní nebo ne.

Záznamy o testování tedy nemusíte psát zvlášť, můžete je mít pohromadě s Vaší docházkou. Administrátor docházky vyplní údaje o testování zaměstnance přímo do tabulky v aplikaci SYSDO, všichni budou mít hned jasno, kdo a kdy se (ne)musí testovat.

On-line docházka SYSDO Vám dokáže automaticky vytvořit reporty s informacemi o testovaných osobách. Tento report můžete následně využít jako dokument k žádosti o proplacení za testování zaměstnanců pro pojišťovny.

Očkovaní zaměstnanci se testovat nemusí a SYSDO o tom ví. Informace o očkovaných osobách lze zadat pro každého zaměstnance zvlášť a jen jednou. Poté už nikde nemusíte složitě vyhledávat, jestli a kdy se zaměstnanec musí testovat, v systému se Vám promítne i tato skutečnost.

Podívejte se na video!

Video elektronická docházka nová funkce Covid testování